Byggprojekt i sommar?

Nu i coronatider är det många som väljer att påbörja ett byggrelaterat projekt. Då många jobbar hemifrån finns det nu plötsligt mer tid över, vilket skapar bra förtutsättningar för att påbörja byggprojekt för alla hemmafixare i landet.

Då utlandsresor av förståeliga anledningar blir svårt så finns det ytterligare skäl till att det plötsligt finns mycket tid över till egna projekt. Kanske är det projekt som tidigare har funnits i teorin, men som nu plötsligt är möjliga.

Att bygga en mur är något som många ser som ett lämpligt sommarprojekt. För den normalhändige som inte är rädd att ställa frågor så är det fullt möjligt att bygga en mur. Leca Murblock används ofta av murare då det består av ett material som är väldigt användbart – egenskaper som både proffs och hemmafixare uppskattar. Detta material kan man läsa mer om här på lecablock.nu.

Ska du utföra ett projekt på tomten är det att rekommendera att säkerställa att det inte behövs tillstånd från kommunen – det vill säga bygglov – för att utföra detta. För information om vad som krävs för att få bygglov är det bäst att kolla på din kommuns hemsida. Det går även att läsa mer om detta på Boverkets sajt.