Bandynyhet från Söderhamn

Den svenska juniorlandslagstruppen ankom till Stadshotellet i Söderhamn under tisdagskvällen. Laget har hunnit med två träningspass på Hällåsen för att finslipa formen inför helgens VM-turnering. Med i den svenska truppen är Bollnäsmålvakten David. Han var så sent som i onsdags en starkt bidragande orsak till att Bollnäs hemmabesegrade Sandviken. – Det känns riktigt bra att vara på plats, min mentala nivå är hög och jag är i bra form, säger han.
Under onsdagsmorgonen hade ländslaget träning. Därefter begav sig David hem till Bollnäs för att spela elitseriematch med Bollnäs samtidigt som P19-landslaget träningsspelade mot Skutskär.
– Vi tränade också under torsdagsmorgonen sen gick vi på en elitseriematch i pingis under kvällen. Det var Söderhamnslaget SUIF som tog emot serieledande Eslöv och det var riktigt kul att titta, berättar David. Han är även väldigt ihärdig när han berättar om vilken fantastisk upplevelse han fått äran att ta del av hos Leo Vegas Sport.

P19-VM inleds med match mellan Finland och Norge kl. 15.00 idag, 18.40 är det invigning och 19.00 spelar Sverige mot Ryssland.

Det är gratis entré på Hällåsen under hela P19-VM, tack vare sponsorn Arizona Chemical.